neděle 3. února 2008

Pangasius s mangovou omáčkou

Ingredience:

  • 2 filety z pangasia (mořského sumečka)
  • máslo
  • sůl, pepř
  • bazalka
  • kari
  • 1 zralé mango
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • 1 polévková lžíce broskvové marmelády
  • 1 polévková lžíce vinného octa
Postup:
  1. Filety okořeníme, osolíme a na másle podusíme.
  2. Mangová omáčka: mango oloupeme, vypeckujeme a pokrájíme na kostičky. Rozmixujeme dohladka a pak vyklopíme do kastrůlku, přidáme vývar, marmeládu, vinný ocet, sůl a pepř. Omáčku přivedeme k varu a 10 minut ji zvolna povaříme.
  3. Filety servírujeme polité omáčkou, s bramborem nebo hranolkami.

Žádné komentáře: