čtvrtek 27. září 2007

Ještě větší bordel, než jsme čekali

A že už jsme taky zvyklí čekat ledacos... V pondělí nám začíná zimní semestr. Nebo spíš - MĚL BY začít. Dnes je poslední pracovní den před tím pondělkem a nám stále nikdo nesdělil, jaké předměty si máme zapsat a kdy a kam se na ně dostavit. Ani po mnoha urgencích nic. Že by nás v tomto semestru čekaly předměty podléhající tak velkému utajení, že se o nich nesmíme ani dozvědět?

Spíš na to někdo, kdo má tu přípravu a organizaci na starost, hodil bobek, však oni si studenti počkaj, budou mít aspoň nějaký překvápko a vzrůšo, až jim hodinu před začátkem přednášky rozešleme hromadnýho maila o tom, že je třeba se kamsi bez prodlení dostavit. Studenti bezpochyb nemají nic lepšího na práci, než jen sedět celé dny a noci u kompu a každých několik minut klikat na tlačítko "Reload" na příslušné stránce. Někteří spolužáci, zejména ti, kteří studovali bakaláře na jiné fakultě a ti se slabými nervy, propadají panice. My ostatní aspoň zatím zůstáváme klidní, nicméně nas*aní.

Možná vedení zatím jen sbírá odvahu, aby nám sdělilo, že katedra se přes prázdniny složila, ostatně podmínky by k tomu byly. Zatím klesám na mysli jen velice málo, potvrzení o studiu na nový akademický rok už mám, tak budu při nejhorším trávit čas ve škole pouze oním příjemným způsobem, jakým jsem tak činila i předchozí dva týdny - budu chodit akorát do menzy na oběd. Dnešní zelňačka s klobáskou a rýžový nákyp se švestkami byly světlým bodem v dnešním pochmurném a deštivém dni. :-)

Žádné komentáře: